BOND on Blockchain

Wat is BOND?

BOND biedt geaccrediteerde beleggers de mogelijkheid hun portefeuille te diversifiëren en hun algehele risico te verminderen. De missie van BOND is om een optie te creëren die mogelijk de volatiliteitsproblemen die de cryptovalutamarkt vandaag pest, stabiliseert.

Het doel van BOND

BOND is de handelsnaam voor Euskara Management, Ltd. BOND is een privéaanbieding uitsluitend voor geaccrediteerde beleggers. Het wordt uitgegeven als een gebruikersactivum (UIA) op de BitShares blockchain. Elke eenheid vertegenwoordigt een aandelenaandeel in de activaportefeuille van Bond. Het doel is om een korf met vaste en variabele rente te bieden als onderdeel van een gediversifieerde portefeuille die elk kwartaal een percentage van de winst betaalt.

Door geaccrediteerde beleggers de mogelijkheid te bieden hun portefeuille te diversifiëren en hun algehele risico te verminderen, is stabiliteit een waarschijnlijke uitkomst. Zo heeft BOND gedurende 2017 en in het eerste kwartaal van 2018 een aanzienlijke hoeveelheid BitShares op de open markt gekocht, vastgoedobligaties van gevestigde Britse vastgoedbedrijven afgenomen en liquiditeit verschaft voor Bitcoinspeculanten.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de diensten van BOND heb je een BitShares account nodig. Gelukkig heb je die al aangemaakt in Les #1.

In onderstaande venster zie je het registratieformulier van BOND. Je kunt op ‘Full screen / nieuw venster’ klikken voor meer gebruiksgemak.

Na het invullen van het registratieformulier vraagt het systeem om jouw BItShares-accountnaam, om vervolgens een aantal KYC-stappen te doorlopen. Het doel is om jouw identiteit te bevestigen zodat men kan zien of je echt een geaccrediteerde investeerder bent.

Na het maken van jouw aandelen-aankoop kun je de aandelen over laten zetten naar jouw BitShares-account, zodat je ze vrij kunt verhandelen.

BOND’s kopen zonder registratie?

Waarom zou jij je identiteit opgeven terwijl je de BOND’s ook van een andere gebruiker kunt overnemen?! Alles kan op de vrije markt van BitShares DEX!

BOND on Blockchain Portal:
BOND on Blockchain