bitUSD-lening herfinancieren

[gourl-membership img=”Prijstabel7.png”]

Onderpand aanvullend of verkleinen

Wanneer de waarde van jouw onderpand daalt doordat de prijs van BTS zakt is het mogelijk noodzakelijk om meer BTS in te leggen om te voorkomen dat je geliquideerd wordt. Wanneer jouw onderpand (sterk) in waarde is gestegen of wanneer je vind dat er teveel onderpand is ingebracht kun je een deel van de BTS opnemen door de RATIO te verlagen.

Meer bitUSD opnemen

Wanneer de waarde van jouw onderpand (sterk) gestegen is of wanneer je meer onderpand hebt ingelegd ontstaat er ruimte om meer bitUSD op te nemen. Dit betekent dat je de bitUSD-lening constant kunt blijven vergroten wanneer jouw onderpand (collateral position) dat toelaat.

bitUSD-lening herfinancieren.

  1. Ga naar jouw lening door eerst op ‘Dashboard’ en daarna op ‘Margin Posistion’ te kliken. (zie afbeelding hieronder)
  2. Klik op de 2 pijltjes die onder ‘ADJUST’ achter de bitUSD lening staan.


3. Er opent een nieuw venster waarmee je de lening kunt aanpassen. (zie afbeelding hieronder)
4. Indien de ingestelde RATIO het toelaat kun je meer bitUSD opnemen door de Debt te verhogen.
5. Indien gewenst kun je de RATIO verhogen of verlagen. Door de RATIO de verhogen leg je extra BTS in om jouw lening van extra onderpand te voorzien. Door de RATIO de verlagen neem je BTS op uit de lening, waardoor er minder als onderpand in de lening zitten.
6. Zodra je de lening naar tevredenheid hebt bijgesteld druk je op ‘UPDATE POSITTION’, waarna het systeem vraagt om een bevestiging.