Crypto Docu’s

Leerzame crypto docu’s uit de hele wereld. Alle rechten gaan naar de makers, wij zijn slechts het doorgeefluik.

BIT X BIT: In Bitcoin We Trust (2018)

Documentaire over Bitcoins en digitaal geld waarin de futuristen de breinen van het grote publiek klaargemaken voor de acceptatie van een digitaal waarde-uitwisselingssysteem gericht op welvaart en het transformeren van onze wereld.
INSIDE THE CRYPTOCURRENCY REVOLUTION
(VICE 2019)

De opkomst van Bitcoin als wereldwijde digitale valuta is even revolutionair als grillig geweest. Michael Moynihan van VICE reist met Vitalik Buterin, uitvinder van de Ethereum-blockchain, naar Rusland om een ​​plaats op de eerste rij te krijgen voor de geopolitieke strijd over internet 3.0.
10 Million Dollar Bitcoin End Game

Deze van de nieuwere docu’s (2019) gaat niet alleen in op de revolutionaire technologie achter Bitcoin maar kijkt ook naar hoe de wereld ervoor staat nu Bitcoin 10 jaar bestaat.
DE BLOCKCHAIN EN WIJ (2017)

Econoom en filmmaker Manuel Stagars portretteert de spannende technologie achter cryptocurrency in interviews met software-ontwikkelaars, cryptografie-experts, onderzoekers, ondernemers, consultants, schrijvers, politici en futurologen uit de hele wereld.
THE DREAM OF NEW MONEY

De financiële crisis van 2008 verspreidde wantrouwen over banken en versnelde de acceptatie van nieuwe soorten geld. Cryptocurrencies zoals Bitcoin beloven nu transparante, democratische alternatieven te bieden. Startups op de Filippijnen verstoren oude structuren.
The Rise and Rise of Bitcoin (2014)

Een computerprogrammeur raakt gefascineerd door de digitale valuta Bitcoin, en door zijn betrokkenheid bij de Bitcoin-gemeenschap leren we over de aanstaande wereldwijde impact van deze verbazingwekkende nieuwe technologie.
HET BITCOIN EVANGELIE

Een film van VPRO die wereldwijd veel bekeken en gesprezen is. Ga mee met Roger Ver voor zijn overstap van Bitcoin naar de controversiële tegenhanger Bitcoin Cash.ULTERIOR STATES

In deze docu kom je 3 jaar aan Bitcoin onderzoek en interviews tegen. Staat hoog aangeschreven binnen de crypto-gemeenschap.The Bitcoin Phenomenon

Deze Bitcoin-documentaire kijkt naar de geschiedenis, de ideologieën en het conflict in de crypto-politiek van de early-adopters en ondernemers die Bitcoin mainstream willen maken.Beyond the Bubble

Één van de nieuwere docu’s waarin ook de nieuwe inzichten tot en met 2018 zijn meegenomen.Magic Money: The Bitcoin Revolution

Magic Money schetst een toekomst waarin de controle over ons geld wordt weggenomen van mondiale instellingen en aan ons wordt teruggegeven.BITCOIN: THE END OF MONEY AS WE KNOW IT

Een film van Torsten Hoffmann uit juli 2015. Geeft een duidelijk beeld van waar Bitcoin vandaan komt en hoe de cryptowereld eruit zag in 2015.

De docu is een verzameling van allemaal verschillende cryptovaluta gerelateerde informatieve video’s.BITCOIN NAAR DE MAAN! EN TERUG.

Een docu-serie van POWNEWS.

Mocht je deze extra lange aflevering leuk vinden, kun je aan het einde op de andere afleveringen klikken.


[mashshare][widget id=”related-posts-by-taxonomy-2″]