Network Statistics

Bitcoin activiteit en ontwikkeling.


Laat geen negatieve nieuwsartikelen je wijs maken dat Bitcoin-transacties afnemen of dat de kosten te hoog zijn. Ga deze gegevens zelf bekijken.

Met deze tool’s kun je zelf zien hoeveel activiteit er is op de Bitcoin blockchain, wat de transactiekosten zijn en hoe het verloopt met de softwareontwikkeling.

Waarom is dit handig?
Als je veel transactionele activiteit op het Bitcoin-netwerk ziet, kan dit een indicator zijn voor toekomstige prijsbewegingen. Als je begrijpt hoe actief het Bitcoin-netwerk (of een ander cryptocurrency-netwerk) is en de ontwikkelingsactiviteit van een team valideert, krijg je een voorsprong op de meeste handelaars.

CryptoMiso

Weten of open-sourced projecten nog actief zijn is erg belangrijk bij het analyseren van een munt. Als het ontwikkelingsteam van een project niet actief is, is de cryptovaluta misschien dood. Controleer de activiteit van projecten met CryptoMiso.

BitcoinVisuals

BitcoinVisuals is geweldig om de koning van crypto, Bitcoin, in de gaten te houden. Bekijk snel de mediane kosten per transactie, hashrate en zie zelf hoe het netwerk technisch gezien werkt. Als je bijvoorbeeld ziet dat de kosten lager zijn en het aantal mijnwerkers toeneemt, heb je misschien een goede voorsprong om een cryptovaluta te kopen.Persoonlijke of online hulp nodig?

MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTDONEREN

© Crypto-College.nl

Ontvang $ 5,- gratis cryptocurrencySurf tot 3x sneller & bescherm jouw online privacy!

Ontvang $ 5,- BAT per apparaat door over te stappen op de veiligste & snelste browser: Brave.

Beschikbaar voor Android, iOS, MacOS, Windows & Linux.

Meer informatie