Gratis Bitcoin!?

Verdien cryptocurrency zonder zelf geld in te leggen!

Vroeger was gratis Bitcoin heel gewoon..

Toen Bitcoin in 2009 werd gelanceerd had het nog geen echte waarde die je kon uitdrukken in geld. Hierdoor werd er vrij nonchalant omgegaan met grote hoeveelheden Bitcoin. Op fora als Reddit of 4Chan deelden gebruikers om de haverklap Bitcoin aan elkaar uit, of gaven het weg als fooi voor een leuke grap of het maken van een mooi plaatje.

Voor wat, hoort wat!

Tegenwoordig is het nog steeds mogelijk om gratis Bitcoin en andere cryptovaluta te krijgen. Je kunt op dit moment vooral gratis cryptovaluta krijgen door applicaties te gebruiken, online activiteiten te verrichten of reclame te bekijken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden waar je volledig gratis mee aan de slag kunt!

Brave browser

Eén van de makkelijkste manieren om cryptovaluta te verdienen is door de Brave browser te gebruiken. Brave verdeeld namelijk 70% van haar reclame-inkomsten onder de gebruikers.

Nieuwe gebruikers krijgen $ 5,- BAT bij het activeren van de Brave Rewards.

Like & retweet voor STH tokens

Voer simpele handelingen uit op twitter om STH tokens te verdienen.

Deze token kun je verkopen of staken via de BitShares DEX, of gebruiken om jouw eigen twitteraccount te promoten!

Het uitvoeren van ANTIBOUNTY-tasks is momenteel alleen op PC beschikbaar.

Reclame kijken voor satoshis

Op dit platform adverteren websites voor een klein beetje Bitcoin per bezoeker. Het platform deelt de inkomsten met haar bezoekers.Persoonlijke of online hulp nodig?

MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTDONEREN

© Crypto-College.nl