Wat is Loopring (LRC) ?

Een decentrale beurs op de Ethereum blockchain.

Het doel van Loopring

Loopring is een op Ethereum gebaseerd gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol. Het is gemaakt om gebruikers in staat te stellen om activa uit te wisselen tussen verschillende exchanges. Loopring is op zich geen gedecentraliseerde exchange, maar faciliteert gedecentraliseerd uitwisselen met behulp van ordermatching en ring sharing technologieën.

In plaats van zelf een gewone gedecentraliseerde exchange te zijn, probeert Loopring de orders te bundelen van zoveel mogelijk exchanges en vult deze vervolgens door ze te vergelijken met de order books van alle exchanges die deelnemen aan het Loopring netwerk.

Het voordeel van Loopring

Een voordeel van het gebruik van Loopring voor traders is dat ze nooit direct een storting hoeven te doen om transacties uit te voeren. In tegenstelling tot andere exchanges, zowel de gedecentraliseerde als gecentraliseerde, waar geld altijd voor het handelen moet worden gestort. Bij loopring blijft het fonds in de wallet en wordt dit niet geblokkeerd tijdens een order.

Dit systeem geeft gebruikers de volledige controle over hun crypto en orders. Het zorgt er ook voor dat een bestelling op elk moment gewijzigd kan worden. Het is zelfs mogelijk om crypto volledig van de portemonnee te verplaatsen voordat een bestelling wordt uitgevoerd. De order wordt dan logischerwijs niet uitgevoerd.

Loopring explainer video


loopring
loopring

Loopring (LRC)

Price
$ 0.213751MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTCREDITS

© Crypto-College.nl

Bitcoin kopen bij BitvavoVeilig, Gemakkelijk & Goedkoop !

Nieuwe klanten betalen een week lang 0% transactiekosten (tot €1000,-)