Wat is Loopring (LRC) ?

Een decentrale beurs op de Ethereum blockchain.

Het doel van Loopring

Loopring is een op Ethereum gebaseerd gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol. Het is gemaakt om gebruikers in staat te stellen om cryptocurrency uit te wisselen met elkaar én tussen verschillende beurzen/exchanges.

Het Loopring protocol is namelijk niet alleen een gedecentraliseerde exchange (DEX), maar faciliteert op een breder vlak het gedecentraliseerd uitwisselen van cryptocurrency met behulp van ordermatching en ring-sharing technologieën.

Hierdoor is Loopring niet alleen een gedecentraliseerde beurs (DEX), maar een soort overkoepelende DEX die de koop- en verkooporders van verschillende beurzen bundelt en aan elkaar koppelt. Rechtstreeks handelen op het Loopring protocol kan via www.loopring.io door in te loggen met Metamask of een andere wallet.

Het voordeel van Loopring

Een voordeel van het gebruik van Loopring voor traders is dat ze nooit direct een storting hoeven te doen om transacties uit te voeren. In tegenstelling tot andere exchanges, zowel de gedecentraliseerde als gecentraliseerde, waar geld altijd voor het handelen moet worden gestort. Bij loopring blijft het fonds in de wallet en wordt dit niet geblokkeerd tijdens een order.

Dit systeem geeft gebruikers de volledige controle over hun crypto en orders. Het zorgt er ook voor dat een bestelling op elk moment gewijzigd kan worden. Het is zelfs mogelijk om crypto volledig van de portemonnee te verplaatsen voordat een bestelling wordt uitgevoerd. De order wordt dan logischerwijs niet uitgevoerd.

Loopring explainer video


loopring
loopring

Loopring (LRC)

Price
$ 0.263061
[mashshare][widget id=”related-posts-by-taxonomy-2″]