Decentralized Finance

Financiële vrijheid met behulp van de blockchain.


Wat is DeFi?

Met Decentralized Finance (DeFi) doelen we op alle mogelijke vormen van financiële hulpmiddelen welke werken op een openbare blockchain.

DeFi applicaties zijn meestal gebaseerd op opensource-protocollen (Dapps) voor het maken en uitgeven van digitale activa en zijn ontworpen om opmerkelijke voordelen te bieden van het werken op een openbare blockchain, zoals weerstand tegen boycots of censuur en verbeterde toegang tot financiële diensten.


Voorbeelden van DeFi toepassingen

Stablecoins
Het simpelste voorbeeld van DeFI waarbij d.m.v. een smart contract waardevaste cryptovaluta worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Leenplatformen
Het is mogelijk om jouw cryptovaluta tegen een rentetarief veilig uit te lenen aan andere gebruikers. Klik hier voor meer informatie.

Kredietplatformen
Wanneer je geld wilt lenen om bijvoorbeeld nog meer cryptovaluta te kopen kun je met een onderpand stablecoins lenen. Klik hier voor meer informatie.

Decentralized Exchanges (DEX)
Wil je echt vrij handelen zonder limieten, controle door overheid of censuur? Dan zijn DEX’s de enige oplossing. Klik hier voor meer informatie.

Predition markets
Een platform welke je kunt gebruiken als een soort decentraal hedgefonds. Klik hier voor meer informatie.Persoonlijke of online hulp nodig?

MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTDONEREN

© Crypto-College.nl

Ontvang $ 5,- gratis cryptocurrencySurf tot 3x sneller & bescherm jouw online privacy!

Ontvang $ 5,- BAT per apparaat door over te stappen op de veiligste & snelste browser: Brave.

Beschikbaar voor Android, iOS, MacOS, Windows & Linux.

Meer informatie