– Decentralized Video Streaming –

Onstopbare live streams.

Wat is decentralized video streaming?

Sinds het tijdperk van platformen als Youtube en Twitch zijn vloggers en streamers niet meer uit de internetwereld weg te denken. Het probleem met grote bedrijven als Youtube en Twitch is dat deze geen morele waarden bezitten en hun beleid daarom puur kapitalistisch insteken. Hierdoor zijn censuur en andere dubieuze praktijken een veel voorkomende doorn in het oog van zowel de contentproducenten als de kijkers.

Met de komst van decentrale video streaming diensten komt er een einde aan de macht van de grootste internetbedrijven van de wereld. Niet langer bepalen zij wel wat wel en niet gepast is en ook hun claim op alle inkomsten vanuit sponsoren en reclame komt hierdoor te vervallen.

Populaire streaming content

Gaming
Zonder twijfel is de nummer 1 onder de video-streaming-content het live streamen van videogames. Vaak professionele gamers spelen met een live chatbox waarmee kijkers vragen kunnen stellen, de speler uit kunnen dagen en ook donaties toesturen.

Reality Series
Naast het streamen van games zijn er ook veel vloggers die een reality serie produceren. Ze hebben non-stop de camera aan en nemen je mee in de dagelijkse gang van zaken.

Bestaande decentrale streaming diensten


DLive

Bekend van de deal met PewDiePie. DLive is gespecialiceerd in het streamen van games. Kijk en stream om Lemon coins te verdienen.

BitMovio

BitMovio biedt producenten de mogelijkheid om zowel gratis als betaalde content te maken om zo abonee’s te werven. Kijkers kunnen prijzen winnen door actief mee te doen aan de uitzendingen.


Sliver

Op Sliver kijk je naast game-streams ook naar films of series. Je verdient hiermee Theta en tFuel. Ook maken kijkers kans op goodie’s en andere leuke prijzen.

Persoonlijke of online hulp nodig?

MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTDONEREN