Brave browser

Surf super snel, anoniem & verdien crypto terwijl je bezig bent!
iOS – Android – PC (Windows, Mac & Linux)

Wat is de Brave browser?

Brave richt zich op het verhogen van de browsersnelheid en -veiligheid voor gebruikers, terwijl het op hetzelfde moment de advertentie-inkomsten voor makers van content laat groeien.

Het doel van Brave is om de macht en vrijheid van het internet terug te geven aan de gebruikers. Dit doet Brave door alle trackers, scripts & cookies te blokkeren én 70% van alle reclameinkomsten te delen met de gebruikers van de browser.

Het uiterlijk en gebruik van Brave lijkt heel erg op dat van Chrome, behalve dan dat Brave 3x zo snel is & geen privacy schendt.

Ontvang $ 5,- BAT door de Brave Rewards te activeren!

De beste resultaten!

Naast de hoge mate van gebruikersgemak en privacybescherming scoort Brave structureel het beste in eigenlijk elke snelheidsvergelijking.

Brave browser

Verdien Basic Attention Token (BAT)

Brave blokkeert niet alleen trackers, scripts, cookies en advertenties van derden, maar biedt ter compensatie ook de mogelijkheid om geld te verdienen & doneren d.m.v. een eigen cryptocurrency genaamd BAT (Basic Attention Token).

Brave beloont gebruikers met 70% van de reclameinkomsten. HIervan gaat 15% naar de eindgebruiker voor het bekijken van de reclame tijdens het surfen. Contentmakers krijgen tot 55% van de reclameinkomsten. Tijdens het surven krijg je alleen reclame aangeboden waar je zelf aan verdient. Alle overige vormen van reclame op het internet worden automatisch door Brave geblokkeerd.

Wanneer er een speciale Brave Reward reclame beschikbaar is, vraagt de browser of je deze wilt zien d.m.v. een notificatie onderin beeld. Door op de pop-up te klikken word je naar een gesponsorde pagina geleid welke je direct weer kunt sluiten. De beloning is dan al toegevoegd aan jouw Brave Reward. BAT kan uitgegeven of verkocht worden. Het verkopen van BAT is gelijk aan hoe je Bitcoin verkoopt, voor meer informatie kijk je op deze pagina.Persoonlijke of online hulp nodig?

MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTDONEREN

© Crypto-College.nl