– Brave browser –

Surf super snel, anoniem & verdien crypto terwijl je bezig bent!


Wat is de Brave browser?

De Brave browser richt zich op het verhogen van de browse-snelheid en -veiligheid voor gebruikers, terwijl het op hetzelfde moment de advertentie-inkomsten voor makers van content laat groeien.

Brave heeft als doel het onlineadvertentie-ecosysteem te transformeren met microtransacties en een nieuwe oplossing aan te bieden voor gebruikers en contentproducenten. Waarbij snel en veilig browsen het pad is naar een betere toekomst voor het open web.

Download Brave nu op iOSAndroid of Desktop & ontvang 5 dollar aan BAT!

De beste resultaten!

Naast de hoge mate van gebruikersgemak en privacybescherming scoort Brave structureel het beste in eigenlijk elke snelheidsvergelijking.

Brave browser

Verdien Basic Attention Token (BAT)

Brave blokkeert niet alleen trackers, scripts, cookies en advertenties van derden, maar biedt ter compensatie ook de mogelijkheid om geld te verdienen en doneren d.m.v. een eigen cryptocurrency genaamd BAT (Basic Attention Token).

Brave beloont gebruikers met 15% van de reclameinkomsten voor het bekijken van de reclame tijdens het surfen. Tijdens het surven krijg je alleen reclame aangeboden waar je zelf aan verdient. Alle overige vormen van reclame op het internet worden automatisch door Brave geblokkeerd. Wanneer er een speciale Brave Reward reclame beschikbaar is, vraagt de browser of je deze wilt zien d.m.v. een pop-up rechts onderin beeld. Door op de pop-up te klikken wordt je naar een gesponsorde pagina geleid welke je direct weer kunt sluiten. De beloning is dan al toegevoegd aan jouw Brave wallet.
Persoonlijke of online hulp nodig?

MIJN ACCOUNTVOORWAARDENSUPPORTDONEREN